U šta se to Real pretvorio? Kvote sve govore...
Nekada su kvote na Real Madrid protiv Espayola bile 1.20, no sada je ona daleko veća

Nisu više toliko izraziti favoriti

U šta se to Real pretvorio? Kvote sve govore...

Edmir Škorić

Real Madrid je nekad bio "zicer" kada igra mečeve La Lige izuzev duele s Atleticom i Barcelonom, no danas je druga priča.

Od odlaska Cristiana Ronalda i Zinedinea Zidanea Real je zaista loš, što govori i pogled na tabelu La Lige, gdje je ovaj tim smješten za Barcelone, Atletica i Seville, sa čak 10 bodova manje od vodeće Barce.

Ovo je čak i dobro, pošto je Real prije nekoliko sedmica bio i šesti, ali pobjede nad Betisom i Sevillom vratile su ekipu na pobjedničke staze.

Sada se očekuje da Real Madrid pokuša da nastavi seriju pobjeda u Kataloniji protiv 13-plasiranog Espanyola i nekada je Real u takvim mečevima bio veliki favorit, danas mu kladionice daju daleko manje šansi.

Mnogi će zasigurno razmišljati da "zategnu" dvicu na Real Madrid, a posebnoje privačna kvota koju MOZZART daje za opciju tri i više golova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mada, treba biti oprezan, posljednji mečevi ova dva tima bii su poprilično neefikasni, ali Realove gostujuće utakmice u posljednje vrijeme uglavnom su efikasnije.

Meč se igra večeras od 20:45 sati, a prethodo će u Španiji biti odigrana još četiri. Valladolid će ugostiti Celtu od 12 sati, od 16:15 sastaju se Girona i Barcelona, potom Athletic i Betis te Sociedad i Huesca od 18:30 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije