U Tešnju nakon sjajne sezone mnogo upitnika: Mujčić ne želi ostati, čeka se Skupština kluba

NK TOŠK nije startao sa pripremama

U Tešnju nakon sjajne sezone mnogo upitnika: Mujčić ne želi ostati, čeka se Skupština kluba

S. Mlaćo

U NK TOŠK nakon sjajne sezone koju su okončali na drugom mjestu Prve lige još uvijek nisu počeli sa planovima za novu sezonu koja starta 08.08. 

Zabrinulo je to i navijače, te nogometaše, pa su alarmi upaljeni, a prvi čovjek kluba Edin Mujčić spreman je za odlazak.

Mujčić ističe da se 'potrošio' u svakom pogledu, te da će Skupština kluba uskoro donijeti bitne odluke.

"Moj mandat je istekao, te vrlo vjerovatno ga neću produžiti. Iza sebe sam imao prilično uspješnu godinu, malo nas je omela korona, ali završili smo drugi. Predsjednik Skupštine treba u narednih par dana zakazati Skupštinu, te je on već u pregovorima sa par ljudi. Ta odluka da neću ostati je 99,99 posto", kazao je Mujčić za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vjeruje da će TOŠK nastaviti pravim putem i u budućnosti. Jasno je da će pandemija koronavirusa biti veliki udar na sve klubove u BiH, pa tako i TOŠK.

"Ova godina me smorila. Pogotovo ovo sa koronom, računajući sponzore i sve. To ipak nije glavni razlog što idem. Mislim da će klub normalno nastaviti sa radom te se nadam da će doći bolji i kvalitetniji ljudi. Radili smo krajnje iskreno i pošteno, te sam zbog toga veoma sretan. To je moja najveća satisfakcija", dodao je naš sagovornik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti