U Tešnju su se uzalud nadali: Odbijen zahtjev TOŠK-a, revanš se igra u Zenici

Kup BiH

U Tešnju su se uzalud nadali: Odbijen zahtjev TOŠK-a, revanš se igra u Zenici · Zvanično

E. Škorić

Revanš utakmica polufinala Kupa BiH između TOŠK-a i Širokog Brijega definitivno se neće igrati u Tešnju.

Naredne srijede se igraju mečevi polufinala Kupa BiH, a revanši su sedam dana kasnije.

Prvoligaš iz Tešnja nadao se da će u Savezu ipak na kraju da im izađu u susret i dopuste da igraju protiv Širokog na svom stadionu, no odlučeno je i zvanično da se ipak pronađe licencirani premijerligaški stadion.

U TOŠK-u su jako razočarani i tužni odlukom, ali će na kraju prijaviti Bilino polje, pa će u Zenici ugostiti Široki u borbi za finale Kupa.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjećamo, čak su i iz Širokog Brijega apelovali da se meč igra u Tešnju, no sve je ostalo samo na željama. U Savezu su ostali istrajni u odluci da ispoštuju propise takmičenja, a ona kažu da stadion u Tešnju nije spreman za polufinale najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji.

Top Komentari

AmarHZ
zgazite ustaše jebem im mater ISTINA ZA VEDRANA!!!
7 0
Bhf111
Ista pravila za sve. Samo tako mozemo napred
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi