Zenica rezervna opcija NK TOŠK za revanš meč polufinala Kupa BiH?

Igraju protiv Širokog Brijega

Zenica rezervna opcija NK TOŠK za revanš meč polufinala Kupa BiH?

E. Čaušević

Naredne srijede igraju se prvi mečevi polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, a sastaju se Široki Brijeg - TOŠK i Sloga - Sarajevo.

U centru pažnje nalazi se utakmica između Širokog i TOŠK-a jer još uvijek nije poznato gdje će se igrati revanš ovih timova. Prvi meč je na rasporedu naredne srijede na Pecari, dok se revanš utakmica igra sedam dana kasnije.

Naime, TOŠK prema propozicijama takmičenja Kupa BiH ne može igrati polufinale na svom stadionu jer se ne radi o licenciranom premijerligaškom stadionu.

Iz Širokog Brijega su dali saglasnost da se meč odigra u Tešnju, no konačna odluka bi se trabala znati sutra. Ipak, kako neslužbeno saznajemo sutra će Takmičarska komisija N/FSBiH donijeti konačnu odluku oko domaćinstva, ali je izvjesno da se meč neće igrati u Tešnju.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Toga su svjesni i u redovima prvogligaša i kako nezvanično saznajemo njima je Zenica rezervna opcija, odnosno Bilino polje. Ipak, treba sačekati konačnu odluku, no kako su sada karte podijeljene Bilino polje bi trebalo biti domaćin revanša polufinalnog ogleda Kupa BiH.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arsenalbih
Stadioni u cijeloj drzavi nikakvi a savez kobajagi ima neke propozicije kao da smo u Engleskoj..
3 0
Nany
Koliko je samo glupa ova zadnja rečenica. OK je da vam je Čulić idol, ali brate...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi