U Torinu trenutno vlada prava ludnica

Stigao je Matthijs De Ligt

U Torinu trenutno vlada prava ludnica

M. Šljivak

U Torinu trenutno vlada prava ludnica.

Na ljekarske preglede stigao je jedan od najboljih mladih fudbalera svijeta, 19-godišnji Holanđanin Matthijs de Ligt, koji će danas postati novi član Juventusa.

De Ligt je u Torino stigao sinoć nakon što je postignut dogovor o njegovom transferu sa Ajaxom. Danas će proći ljekarske preglede i potpisat će petogodišnji ugovor sa Starom damom.

Dolazak holandskog fudbalera donio je pravu euforiju među navijačima torinskog tima, koji su mu priredili srdačnu dobrodošlicu.

Matthijs de Ligt će Bianconere koštati 75 miliona eura, a u Torinu će zarađivati 12 miliona eura po sezoni.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
Juče u Barceloni,danas u Juventusu, da hoće više se skrasiti na kurac mi se popeo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti