U Trabzonsporu nema više rada u manjim grupama
EPA

Počelo se s normalnim treninzima

U Trabzonsporu nema više rada u manjim grupama

U Trabzonsporu su počeli sa normalnim treninzima.

Fudbalski savez Turske saopštio je prije nekoliko dana kako će se sezona u tamošnjoj Superligi nastaviti 12. juna, a u skladu s tim Trabzonspor je već počeo intenzivno da se priprema.

Iako je do sada bilo pravilo da se treninzi smiju odvijati samo u grupama, u Trabzonsporu ne mare za posljedice i jučer su počeli sa normalnim radom.

Kako o toj odluci nije odlučivalo Ministarstvo zdravlja Turske, za bilo kakve posljedice će odgovarati isključivo fudbalski savez te zemlje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Osam kola prije kraja prvenstva na tabeli vode Trabzonspor i Istanbul Basaksehir sa po 53 boda, dok je na trećem mjestu Galatasaray sa 50 bodova.

Ukupan broj potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom u Turskoj je prevazišao brojku od 100.000. Do sada je zabilježeno više od 3.000 smrtnih slučajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi