U21 reprezentativci izdali pismo: Žele otjerati selektora, a šta im je radio - nije ni čudo

Slovenija

U21 reprezentativci izdali pismo: Žele otjerati selektora, a šta im je radio - nije ni čudo

Edmir Škorić

Mladi nogometaši reprezentacije Slovenije pobunili su se i traže ostavku selektora Primoža Glihe.

U javnost je objavljeno pismo igrača U21 reprezentacije Slovenije koji su odbili da treniraju i igraju za svoj tim sve dok je Gliha selketor, a objasnili su i razloge.

Oni tvrde da ih je vrijeđao, da je treninge počinjao bez zagrijavanja i da nije ni analizirao protivnike.

Osim toga, zabranio im je da slave golove i da spavaju u prevozu kada odlaze na gostovanja.

Najbizarnije od svega je to što im, tvrde, nije dao da jedu. Navodno, pred meč s Mađarskom 7. sseptembra zabranio je igračima ručak, a po njegovom naređenju za doručak su imali samo musli i jogurt.

Tu nije kraj njihovim problemima u reprezentaciji sa zloglasnim selektorom. Gliha im je zabranio zatvaranje vrata hotelskih soba i danju i noću. Nisu smjeli koristiti mobitele i gledati televiziju tokom odmora, kao i korištenje društvenih igara i mreža.

Za kraj, poručuju da su 5. oktobra tri osobe bile pozitivne na koronu, a istu noć selektor i pomoćnici su sjedili kod recepcije hotela i pili uz glasnu muziku.

Top Komentari

SeoRusilac
Kaže naš narod Slovenci imaju reda, ****š ovakav red ?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi