Uđete u Seriju A i za nagradu dobijete gol od Džeke

Voli zabijati novajlijama u ligi

Uđete u Seriju A i za nagradu dobijete gol od Džeke

Edin Džeko je večeras protiv Empolija postigao svoj četvrti gol u ovoj sedmici.

Nakon hat-tricka Plzenu u Ligi prvaka, Džeko je konačno proradio i u Seriji A u kojoj je u osmom kolu zabio tek drugi gol sezone. Prvi je postigao još u prvom kolu protiv Torina.

Zanimljivo je pogledati Džekinu statistiku protiv novajlija u Seriji A, a ona kaže da je u posljednjih 11 utakmica postigao čak 13 golova tim klubovima.

Ove sezone je već nastradao Empoli, a vidjet ćemo kako će proći Parma. Frosinoneu prije tri kola nije zabio gol, ali nije ni igrao na toj utakmici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi