UEFA donijela odluku: Meč Ararat - Zvezda ipak se neće igrati u Armeniji, ali ni u Srbiji

Play-off Evropske lige

UEFA donijela odluku: Meč Ararat - Zvezda ipak se neće igrati u Armeniji, ali ni u Srbiji

E. Škorić

Iz Evropske nogometne fedaracije (UEFA) napokon su donijeli odluku o tome gdje će se odigrati meč play-offa Evropske lige između armenskog Ararata i Crvene zvezde.

Podsjetimo da je zbog ratnih sukoba između Armenije i Azerbejdžana UEFA došla u situaciju da razmatra gdje će se odigravati duel Ararata i Zvezde, koji je prethodno bio zakazan za 1. oktobar u Jerevanu.

Zbog svega toga, UEFA je danas saopštila da se meč igra u Nikoziji na Kipru sa početkom u 18 sati.

Razmatrano je nekoliko opcija, čak i da se odigra u Beogradu na stadionu Marakana, ali je na kraju zaključeno da je najbolje da se odigra na neutralnom terenu na Kipru.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zvezda je veliki favorit u duelu s armenskim predstavnikom i ako ne bude velikih iznenađenja, za očekivati je da prvaka Srbije gledamo u grupnoj fazi EL.

Top Komentari

Alpasinacxx
Sarajevo je moglo ići u Bjelorusiju dok je onaj luđak hodao sa kalašem po gradu :)
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi