UEFA ne zaboravlja ono šta je uradio Džeko
Džeko će zbog povrede propustiti oktobarski prozor kvalifikacija

Kapiten bh. reprezetnacije trenutno povrijeđen

UEFA ne zaboravlja ono šta je uradio Džeko

A. Čaušević, foto: T. Hebib

Edin Džeko neće biti u mogućnosti da pomogne svojim reprezentativnim kolegama protiv Finske i Grčke. 

Kapiten bh. reprezentacije je trenutno povrijeđen te zbog loma jagodične kosti neće biti na raspolaganju Robertu Prosinečkom.

Možda i najbolji pokazatelj koliki hendikep će za Zmajeve biti Džekino neigranje je današnja UEFA-ina objava na društvenim mrežama.

Administratori UEFA-in stranica nisu zaboravili majstoriju popularnog Dijamanta iz sezone 2017/18 kada je na fantastičan način iz voleja zabio gol Chelseaju na Stamford Bridgeu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kakva bomba Edina Džeke", opis je sigurno jednog od najljepših golova u karijeri iskusnog napadača.

Top Komentari

premium
Jedan od rijetkih koji igraju i bore se isto za reprezentaciju kao i za klub možda i jače i bolje za reprezentaciju. Kapa dole majstore.
4 2
zvjezdan10
gol je bombona
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi