U Torinu veoma zabrinuti zbog povrede Pjanića
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i ove sezone je jedan od glavnih igrača torinskog velikana i igra u zaista fantastičnoj formi

Vraća se u klub

U Torinu veoma zabrinuti zbog povrede Pjanića

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić doživio je povredu u meču protiv selekcije Austrije.

Prema informacijama ljekarskog tima reprezentacije BiH, Pjanić je povrijedio zadnju ložu i on neće igrati u prijateljskom meču protiv Španije u nedjelju.

Sjajni veznjak Juventusa se već vratio u Torino. Ljekari italijanskog prvaka odmah će izvršiti dodatne preglede bh. veznjaka i znaće se hoće li Pjanić morati na pauzu.

Juventus narednu prvenstvenu utakmicu igra protiv SPAL-a, a vrlo je moguće da će Pjanić propustiti ovu utakmicu, jer teško da će Max Allegri željeti i šta da rizikuje sa njegovim nastupom.

U Torinu su itekako zabrinuti nakon vijesti o povredi Pjanića i nada je da će na kraju sa sjajnim veznjakom biti sve u najboljem redu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije je Stara dama ostala i bez njemačkog fudbalera Emrea Cana koji ima problema sa tiroidnom žlijezdom i on će određeno vrijeme biti van terena.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Proglasen dan zalosti u Torinu,ma ja svi placu au
4 23
Ibro
Brz oporavak Zmaju
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi