Odahnuli u Juventusu: Pjanić nije ozbiljnije povrijeđen
Miralem Pjanić doživio je povredu protiv selekcije Austrije i primoran je propustiti gostovanje u Las Palmasu kod Španije (Foto: EPA)

Povrijedio se u meču protiv Austrije

Odahnuli u Juventusu: Pjanić nije ozbiljnije povrijeđen

Povreda koju je Miralem Pjanić zadobio u meču protiv Austrije je, srećom, lakše prirode.

Mali princ je sinoć u meču protiv Austrije (0:0) bio primoran ranije napustiti teren, a vijest da neće igrati protiv Španije u Las Palmasu, izazvala je veliki strah i zabrinutost u taboru torinskog Juventusa.

Pjanić je danas tokom dana sletio u Torino, a mediji iz Italije izvještavaju da je nakon telefonskih razgovora ljekarskog osoblja reprezentacije BiH i Juventusa ustanovljeno kako je povreda lakše prirode. Tačnije, u pitanju je blagi zamor mišića.

Više informacija svakako će biti poznato u ponedjeljak kada bi se Pjanić trebao priključiti treninzima Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Razlog za strah u redovima Juventusa je taj što su Bianconeri ranije ostali bez Emrea Cana, koji ima problema sa tiroidnom žlijezdom i on će određeno vrijeme biti van terena.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi