Legendarni fudbaler o Džeki: "Ne možemo ga sad strpati u zatvor"
Foto - EPA

Graziani se oglasio

Legendarni fudbaler o Džeki: "Ne možemo ga sad strpati u zatvor"

M. Šljivak

Edin Džeko će se večeras vratiti u početnu postavu Rome.

Paulo Fonseca je najavio kako će Edin početi meč Evropske lige protiv Brage, ali da neće dobiti kapitensku traku nazad.

Mnogi bi ipak rado ponovo vidjeli Džeku kao kapitena. Igrači Rome su to već tražili, a pridružio im se i legendarni fudbaler Francesco Graziani.

Popularni Ciccio smatra da je Edin već dosta kažnjen i da mu treba vratiti traku.

"Džeko je kažnjen dovoljno sa financijske i tehničke strane i sad kad je sve završeno, ne možemo ga sad strpati u zatvor", rekao je Graziani i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Napravio je grešku, ali ja bih mu vratio kapitensku traku. To bi na psihološkom nivou moglo biti značajno za njega", istakao je Ciccio.

Roma je večeras po kvotama kladionice Mozzart favorit na neugodnom gostovanju kod Brage. Ako mislite da bi Edin mogao zabiti gol svoj glas OSTAVITE OVDJE.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zgembic
Djaba kad je trener kompleksas. Ni Edinove gluposti u rep. i Romi nisu ok ali covjek je ipak vazan i za rep. i za Romu sto mu daje status koji ima i ovakve probleme bi normalan trener znao rijesiti na bolji nacin.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.