UEFA izabrala tim godine
Foto - EPA

Preko šest miliona glasova

UEFA izabrala tim godine

M. Šljivak

Evropska fudbalska federacija (UEFA) odabrala je tim godine.

U glasanju je učestvovalo gotovo šest miliona ljudi, a danas je saopšteno 11 najboljih za 2020. godinu.

Tim izgleda ovako:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, ranije je Robert Lewandowski izabran kao najbolji igrač sezone od strane UEFA, te kao najbolji igrač svijeta od strane FIFA.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dasler
Zasto je neko glasao za Messija ovdje samo mi nije jasno, jer je ovo vezano UEFA CL 2019/2020 gdje je Barsa demolirana u cetvrt finalu! Messi je imao 3 gola i 3 asistencije, a recimo Muller 4 g, 3 as, da ne nabrajam dalje, Gnabry 9 golova, 2 asistencije, ali dzaba.. svrsava balavurdija na Messija..
8 3
amauri
Pa koliko je to penaldo imao golova prosle godine u ligi prvaka ?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi