12

Komentari (12)

ArminA
Trebali su jos vece kazne ,mozda budalama dodje u glavu da svojim ponasanjem stete svome klubu. Umjesto da budu ponosni sto su imali priliku igrati te utakmice oni napravise grozotu za svoj klub. Kakav bi klub pozelio takve navijace ? Idite na utakmice iz zabave da se druzite navijate bodrite klub kao normalan covjek a ne da vas policija u kavezima drzi i jos se pitate zasto.
Rus
Male kazne za veliki debilizam
Mirko
Debili i naši kao i kod pitara.Gori su ovi sto ih pravdaju?Ne postoji opravdanje za topovske udare od kojih se grad trese ili baklje ,rakete.Nije kineska nova godina nego utakmica a oni koji to rade garantujem da ne znaju dva igrača iz svog tima. Koreografije ,bubnjevi ,zastave ,dlanovi i grla i kapak.Tko traži nešto vise onda je on tu zbog svoje Promocije i ega a ne zbog kluba za koji navija!!
Arnel925
Bolje ovima sto nisu otišli u Evropu hehe
teddy sheringham
A koliko je meljo kažnjen zbog licence?
DeleteTheElite
Kako ce medjugorci platit uefi. U grozdju?
gromovnik2
Misli ti kako platit režije u kući, ne brini se za Međugorce.
Uranija
Platiti i idemo dalje, neki klubovi bi se ugasili zbog 34000€ ili bi donacije bile organizovane.hahaha
milivoje
Smijesne kazne za zlodjela
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.