11

Komentari (11)

rodjak
ja samo znam da ce Rodjeni biti prvi klub iz BiH koji ce igrati grupnu fazu nekog Evropskog takmicenja(ovo zapamtite),i to ne ove godine nego najvjerovatnije sljedece ,a ove godine odigrati 2 kola i uzeti milion km i dosta ,pripremit se dobro za iducu sezonu
Zaccheroni
Velezu i Sarajevu puno srece i pobjeda. Sto bi reko Maminjo , AAAJMOOOO
Sebija
Jedva čekam prvu utakmicu borca u europi pa da im naplate za sve ovo što su pokrali u ligi i da im ljudi pojasne gdje su..
Bighill
**** ti borac mater zatrovanu !
magistar
Imam osjećaj da će ova godina dati prvog predstavnika BH u grupi nekog evropskog takmičenja. Najveću šansu imaju Borac i Sarajevo u slučaju poklapanja na žrijebu i da se adekvatno pojačaju kako se očekuje.
BordoBijeli
@magistar Brate ja sam uvijek optimista sto se tice Evrope,znaci svake godine nebitno u kakvom su stanju klubovi.Ali ove godine bas nisam.Sarajevo je nosilac prva 2 kola.Ako budemo imali srece mozda i u 3.dobijemo nekoga po mjeri ali u play offu nemamo sta traziti ako ne dovedemo 2-3 provjerena igraca,i naravno ako svi ovi igraci sto su sada ostanu.Borac nije nosilac u LP,ima neki protivnici po mjeri kao Buducnost Podgorica i oni iz Gibraltara i jos par ekipa.Kada bi prosli prvo kolo automatski bi imali osiguran najmanje play off KL.Bas zbog toga Sarajevo i Borac imaju najvece sanse da nesto urade.Siroki je nosilac u prvom kolu,ali dosta igraca ih napusta,ja mislim da im je 2.pretkolo plafon.Velez nije nosilac,ali ima bas dobru ekipu,uz jos 2 dobra pojacanja i da ih zrijeb pmazi ja mislim da mogu proci koje kolo i zaraditi nesto para.Ja sam prosle godine kada je Sarajevo ispalo od Celtica rekao da nikada nijedan klub nece uci u grupnu fazu nekog taimicenja,to je bilo doo nisam znao za ovu KL.Sada su sanse znatno vece.Sarajevo da je prvak vec bi 1000%bili najmanje u grupnoj fazi KL ali eto...Mom Sarajevu i Velezu puno srece,aBd da doguramo sto dalje.A ostalima samo sportski zelim pozeliti srecu,samo iz razloga sto predstavljaju nasu drzavu i zelim da liga napreduje.Da je Sarajevo bilo prvak umjesto Borca i da je Zrinjski otisao umjesto Sirokog imali bi rekordne rezultate ove godine u Evropi sigurno
magistar
Složio bih se s tobom s tim da oko Veleža imam jedan znak pitanja. Ako budu igrali kao u prvenstvu rasterećeno, poletno, dobro, biće dobro i po njih, međutim postoji šansa da kao klub koji prvi put u novije vrijeme izlazi u Evropu, impresioniran cjelokupnim ambijentom i velikom euforijom ispadne odmah.
ofsajd01
FSBiH predložio da Zvjezdan Misimović izvlaći kuglice imajući u vidu da je dokazao veliki talenat u istom.
Adohordas
E moje Sarajevoooo znaci ni ove godine u Evropi nista...Utakmice samo sto pocele nisu a pojacanja ni na vidiku..
Eduard
Čaušesku nastavlja po starom dobrom receptu lupetanja i prevodjenja tekstova sa google translatea
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.