Je li namješten meč kvalifikacija za SP? Ovakva 'greška' golmana se ne pamti!
Foto - Screenshot

Ludnica u Africi

Je li namješten meč kvalifikacija za SP? Ovakva 'greška' golmana se ne pamti!

M. Šljivak
Teme:

Uganda i Kenija odigrale su danas susret 5. kola afričkih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Ovaj meč završen je rezultatom 1:1, ali mnogi ljubitelji fudbala su u šoku zbog onog što su vidjeli u 89. minuti susreta pri rezultatu od 0:1 u korist Kenije.

Golman Kenije Brian Bwire na nevjerovatan način je poklonio pogodak domaćoj selekciji i zaprepastio je apsolutno sve.

On je loptu smirio prsima i umjesto da je uhvati u ruke, odlučio je krenuti prema vlastitoj mreži.

Tu komediji nije bio kraj. Sačekao je protivničkog fudbalera Fahada Baya, te mu je dopustio da mu izbije loptu iz ruku i da je pošalje u mrežu.

Kenijski čuvar mreže navodno je pokušao reagovati nakon što je izgubio loptu, ali u tome nije uspio i Uganda je na kraju osvojila jedan bod.

Nakon ove greške mnogi smatraju da je utakmica namještena. Niko ne može da vjeruje da je neko sposoban primiti ovakav gol i velika je sumnja u dešavanja na ovoj utakmici.

Obje selekcije su već izgubile šansu da se nađu u narednoj fazi kvalifikacija i zbog toga nije nikakvo čudo što postoji sumnja u namještanje.

Prosudite sami je li ovaj meč namješten.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Ovo je namjestio pedofil što po ovoj magli napada i muško i žensko od 8 do 88 godina @Vrbaski 100%.
SERONJA... daj još prijava wuhahahahahaha wuhahahahahahawuhahahahahaha imbecilu.
Pljuc .
Koliko danas ? 36 do 40 prijava ? BOLESNIK
3 2
Alen23
sta nije sve namjesteno sport je postao kvota nije samo to neki dan tenis muskarci tvrda podloga 5:0 u trecem servisu i 40:0 i izgubi cojek 5:7 hahaha sve je ovo za siromasne zemlje koje pune budzet preki kladara
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi