15

Komentari (15)

Svojprisebi
dobrodosli u balagastan
budala
mrtav sudija dobar sudija, imam jarana koji sudi i lik namjesti tekmu za 50 kermi, zalosno
Prazina
Ono kad za svog jarana kažeš mrtav jaran(sudija), dobar jaran(sudija). Žalosno. Odgovara ti nick
budala
jebo covjeka koji se proda za 50 km
SeoRusilac
Pa onda ti nije jaran : D Bolje reci poznanik nego jaran
Boki
Bajrektarevica treba udaljiti i fudbala covjek sudi sve utakmice koje treba nastimati sad trenutno igra za banovice on im je trinaesti igrac
SeoRusilac
Lik bez obraza
Cuj; "uhvatio sudiju Tomića u predjelu vrata, te mu udario šamar u predjelu obraza." ?? Ko pise ove clanke? Kaze se uhvatio ga za vrat i osamario.
Boki
redbull
sudije su najvece zlo bh nogometa
andi
Svi sude katastrofa,u ze do kantonu,sve i jedan sudija treba biti namlačen,klošari em ne znaju,em uzimaju pare,em sude po naređenju,bruka sramota,GASI SE FUDBAL U BIH,vidljivo,RAZUMIJEM MLADIČA POTPUNO,,I JA SAM NE ZNAM KAKO SAM IZDRŽAO DA TA GOVNA NE PORAZBIJAM NA TERENU..
AmerZE1990
Adem1998
Bar iko da razumije hvala drug
SeoRusilac
Kako Kenu Bajraktarevica niko ne prebije na tekmi. Lik godinama skandalozno sudi skoro svaku tekmu. Dovoljno je na google ukucati njegovo ime i prezime i procitati naslove
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti