Akcija za pamćenje: Pogledajte kako smo došli do velikog boda u Ukrajini

Prvijenac Ahmedhodžića

Akcija za pamćenje: Pogledajte kako smo došli do velikog boda u Ukrajini

Edmir Škorić

Reprezentacija Bosne i Hercegovine neporažena se vraća iz ukrajinskog Lviva.

Naši reprezentativci pokazali su karakter, snagu i kvalitet, osvojili veliki bod (1:1), te ostaju u igri za baraž.

U domaćim utakmicama protiv Ukrajine i Finske imamo priliku da osiguramo drugo mjesto i da kroz baraž tražimo drugi nastup na najvećoj smotri svjetskih selekcija.

Gol za 1:1 postigao je stoper Anel Ahmedhodžić nakon sjajne akcije u 77. minuti, a kako je to sve izgledalo, pogledajte OVDJE.

Bio je to prvi pogodak mladog defanzivca Malmea u dresu BiH, a nakon meča je rekao: 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ovo je za moju Bosnu. Vrlo sam sretan što sam dao prvi gol, ako Bog da doće još golova, više pobjeda i još bodova da možemo konkurisati za Svjetsko prvenstvo".



Top Komentari

Gari Garinča
Ahmede sine Bosanski, noga ti se pozlatila, tvoje vrijeme tek dolazi.
25 0
BeHaudin
Bravo za Anela , mlad momak pred njim je jos puno dobrih igara sigurno !!! Bravo za Prcica , unio je zustrinu i osjetno popravio sredinu ! Bravo , za giganta Stevanovica !!!! PETEV , najzasluzniji za kompletan uspjeh !
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi