22

Komentari (22)

ratip irats
Seru po Arapima, a oni unistili BL i sad pisaju po sirotinji!! I sta su postigli? Niko vise ne prati BL!!
miki30
Prati druže, prati. Nemoraš ti, ima ljudi koji sa užitkom gledaju BL.
ratip irats
Svakom svoje, sve je stvar ukusa.
kali
Pokupovali najbolje igrače od drugih klubova, pa normalno da ces biti šampion
Bajernovac
hebem ti oca koji te rodi ,kakve ba igrace ,sve je to sport biznis ,sta drugi igraci rade jel im jebu kevu pa naprave sebi igraca,,hebem ti pleme da ti ****m ,ne diraj u svetinju,,
saju701
Cuj ovoga osudjuje menadzere a sam zavrsio na sudu i presudjen i sad on kao posten.
ratip irats
Klicko
miki30
Bolja od umjetne, plastične EPL kako god pogledaš!
Miskee
Ma šta ti jado znaš?Dajem glavu ako imaš 11 godina, ljubomorni ste na Bayern.Mogu li znati, za koji klub navijaš?
King_Kenny
...ne trebate ni jedno ni drugo,samo trebate reci svojim klubovima satelitima kojima upravljate da izglasaju ukidanje Regel 50+1 pravila kako bi strani investitori mogli ulagati u klubove u Njemackoj i ucinili ih konkurentnim...
miki30
A što bi? Da recimo jedan Bayern kupi neki Arap, jeli? Pa nije ti Bayern kao City ili PSG? Džaba njima arapski dolari, neće nikad sijati kao Bayern! Zašto bi oni pristali na nešto, što će omogućiti tamo recimo nekom Frankfurtu ili Mainzu da preko noći budu konkurenti Bayernu, koji je godinama pa i decenijama gradio pametnim kupovanjem i ulaganjem u klub? Pa nije budala! Ko je kriv Dortmundu, Schalkeu, Leverkusenu što neznaju poslovati?
ratip irats
Iz razloga sto su najbigatiji, zato i nedaju drugom kapitalu da uđe u BL!!
King_Kenny
@ratip irats ...ko je najbogatiji?
ratip irats
Najbogatiji u BL!
Miskee
Džaba crknite hejteri Bajerna niko nikad neće biti ko oni osim Reala
Chwilla
Zadnjih 50 godina unistavate BL tako sto kupite od konurenta najbolje igrace jer nikad nista ni znali stvoriti tim a da predhodno prije toga ne s****te druge timove. Nisi daleko od istine definitivno bi bilo zanimljivije bez vas!
miki30
Smeta vam jak Bayern jelde?
Zenicanin
De ba dijete dihavizaj se, jbt Bayren, šeš poredit BL sa EPL
miki30
Pa neću da poredim, normalno da je EPL jača, al šta dolazite vam na svaku objavu o BL i Bayernu kakiti? Jbt tebe EPL i City idi gledaj ko ti brani, et meni je recimo EPL njesra al neidem na vaše stranice pa samo hejtam. Gledaj šta hoš, šta imaš s rati?
Miskee
Smeta im, nek crknu svi redom koji diraju u Bayern-Svetinju
Nigdje veze!! Kao prvo Bayern nemoze niti jednog igraca ni iz kojeg Kluba na silu uzet Ako je isti tamo pod ugovorom. Dakle niko nije tim klubovima kriv sto vole Bayernove milijone pa sam sebe oslabi a pojaca Bayern. Pa zasto to oni ne zadrze svoje jake igrace i budu sto jaca konkurencija Bayernu? Sa gledista igraca tu je stvar jasna, malo koji moze odolit Bayernu jer je to ipak institucija ali ne pita se sam on stoga nije Bayern tu nikako kriv nego ti Klubovi koji god prodaju igrace Bayernu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.