Ulice Zenice ne slute da večeras na Bilinom polju gostuje Italija

Navijači razočarani

Ulice Zenice ne slute da večeras na Bilinom polju gostuje Italija

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici dočekuje Italiju u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Kako je bh. tim izgubio sve šanse za plasman na Euro u kvalifikacijama, čak ni dolazak Italije na Bilino polje očigledno ne znači puno navijačima naše reprezentacije.

Nekoliko sati pred utakmicu ulice nisu popunjene kao što to inače bude kada je velika utakmica Zmajeva u pitanju i očito je razočaranje igrama reprezentacije u posljednjim utakmicama.

Na ulicama kao i uvijek se mogu pronaći brojni navijački rekviziti, a vidjet ćemo večeras da li će tribine Bilinog polja biti ispunjene.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Meč BiH - Italija počinje od 20:45 sati.

Top Komentari

SrcuDragaBojaPlava
BEGICU LOPOVE U ZATVOR
10 1
travnjak
a sta trebaju biti pune poslije ocajni igara?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi