Navijači HŠK Zrinjski ponovo vrijeđali Bosnu i Hercegovinu
Navijači Zrinjskog ponovo su pokvarili sliku svog tima. Ovog puta su to učinili u Konjicu

Ne znaju gdje žive?

Navijači HŠK Zrinjski ponovo vrijeđali Bosnu i Hercegovinu

M. Šljivak

HŠK Zrinjski razbio je Igman u Konjicu s 3:0 i tako je nastavio pohod ka novoj titulu prvaka Bosne i Hercegovine. I dok Plemići na terenu gaze sve, navijači ovog tima ponovo ne priznaju državu u kojoj žive i to su pokazali u današnjem meču.

Zrinjski je trenutno najbolji tim u Bosni i Hercegovini. Fudbaleri mostarskog tima igraju zaista fenomenalan fudbal i zasluženo su daleko ispred svih.

Ipak, navijači ovog tima Ultrasi konstantno se trude da pokvare sliku kluba. Tako su i danas u Konjicu ponižavali državu u kojoj žive.

S tribina gdje su bili smješteni vatreni navijači mostarskog tima čula se pjesma koja vrijeđa Bosnu i Hercegovinu. Nazvali su je šugavom zemljom.

"Ti si prvak šugave zemlje - ti si dio mostarskih snova, ti dolaziš sa zapadne strane, volim te bola", čulo se s tribine gdje su bili navijači Zrinjskog.

Navijači Igmana nisu željeli da šute. Svi su zapjevali u jedan glas i s tribina se orilo - "Bosnom behar probeharao".

Oglasi

Zaista je ružno konstantno slušati kako se vrijeđa država u kojoj se živi i ovo samo ima još u našoj Bosni i Hercegovini.

Tužno, jadno, bijedno, žalosno. To je sve što se može reći na ovakve i slične povike koji su postali stalna pojava na premijerligaškim terenima.

Baca ovo svakako veliku mrlju na kompletan klub. Zrinjski je nešto posebno u bh. fudbalu i zaista je šteta što njihovi navijači ne priznaju državu u kojoj žive.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemići su trenutno daleko ispred svih u Premijer ligi. S današnja tri došli su do 51 boda u dosadašnjem dijelu sezone i imaju 15 bodova više u odnosu na Široki i Borac.

Interesantno je svakako kako će u narednom kolu ponovo igrati protiv Igmana iz Konjica, a ostali parovi će biti poznati nakon okončanja ostlaih utakmica.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
U jezeru završili pri povratku Amin
11 5
Adrian
A onda kažu navijaj za Zrinjski u Evropi, ni u ludilu. Njihovim kvazi navijačima ovako vrijeđanje države gdje su rođeni, gdje su odrasli, gdje su im roditelji rođeni, itd je potpuno isprvano i uredu. Pjevaju sad ove pjesme a slave titulu, koliko glup možes bit da to napraviš, ali sta očekivati od kluba koji utakmice igra na tuđem stadionu.
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi