29

Komentari (29)

Culer
Ne prdite bezveze. Kodro, Džeko i Jusuf dali izjave za BHT. Nebitni ste ba kao bijela bojica.
Brazuka
Što će vama davati pa vi ste bili vicini do nedavno. Šta sada bi mijenjali ploču? Ne ide to.
Krosteutegurovic
Veliki minus za ss.ba za ovakav članak. Nadam se da će vas igrači bojkotovati u budućnosti. Onako kas skontaš šta bi vi htjeli čuti od njih. Pa poslije ovakve igre i pticama na grani je jasno da se tu nema šta puno pričati. Nekad je pametnije šutiti.
user1692778042
Veliki i ogromni plus za ovaj članak, treba im ****ti mamu ovo je još i kulturno. SVE SU UPRAVU DO ZADNJE RIJECI.
xX_Bosnian_Bull_Xx
Trenerova zadaca je da igraci stoje kako treba na terenu, da se svi skupa pomjeraju i tako uvijek ekipa kompaktno izgleda, ali kod nas svak radi sta hoce, neko ide napada drugi ostaje, i eto vam rupa koliko hoces, to mora sve slozeno biti, ako se ide 10 metera naprijed da svi idu a ne pojedinci samo! I fali krilo sto uvijek ponavljam! Bilo bi 100 puta lakse sve! I kad protivnik predje liniju sredine da ostanu u protivnickoj polovinu i cekaju dok se oduzme lopta na liniji! Dosta su vezni igraci i defenzivci za oduzeti loptu protivniku! Jedino presing praviti od krilni igraca, kad je lopta u protivnickoj polovini i kad protivnik ima loptu ali sredinu prekoraciti ne bi! Samo tako se moze opasno igrati! Ostali uvijek se skupa trebaju pomjerati fino ali kod nas svak radi sta zeli, ne stoje kompaktno! Kad se sjecam pod susicem kako su igrali, kao u vojsci, svak se pomjerao kao drugi, nije bilo rupa nikako, uvijek u istom ritmu igrali i kompakto stojali i uvijek blizu jednim drugim! To je bilo znanje i trener!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Ajecam se kako je jedna argentina tesko prosla, kako su kompaktno stojali i jedan blizu drugog i svi se isto pomjerali ljevo ili desno, i cuvali poziciju jedan blizu drugog, ovo danas je smijesno , svak ide gdje hoce, drugi ostaje negdje drugo i tako dalje u igri sa loptom ok ako jedan dedic mjenja poziciju ali u igri kad protivnik ima loptu da svak stoji gdje ne treba, to je previse! Kompaktno i u istom ritmu se treba kretati!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Mislio sam evo trenera sto ce opet biti kako treba, strogo i sa disciplinom i strukturom, ma kakvi, uvijek isto!
plemic
ni mali keno nije se pohvalio povratkom u repku?
Sioux1921
Vi novinarcici na ovom sugavom portalu ih najvise dizete da su zvjezde niko drugi i sad kao odjednom govorite umisljene zvjezde
user1675926959
Ova igra koji repka igra je kao da gledaš Sloga:GOŠK .Pa onda daj mi igrače Sloge i Goška pa ćeš dobiti identično.Kunem se svim da ovi igrači nebi pojačali ni jednu ekipu iz prvih pet timova PL
user1675926959
Po stoti put se ponavljam dajte Bilbiji kapitensku traku,dajte Dinu Čorića,Ramića,Čorluku,Ziljlića,Ćužea,Muftića,Mekića,Vrančića,Iliinkovića.Fejzića,Buljubašića,Vidića,Hrkača,Anđušića,Meniju,,Haskića,Begića,Džafića,Zlomislića.,,.pa ćete vidjeti kako se gine da se gdje proda a nisu gori samo su bolji od ovih antitalenata što igraju po ovim trećim razredima Evropskog fudbala.Menađerski igrači koji plaćaju da igraju jer im raste tako cijena.,...Reset napravit pod hitno !!!
vence
Dali i Dzeko, i Jusuf i Kodro za drzavnu tv..samo vas ne smatraju za novinare, pa vama nisu :D
vuckobih
Je li nam sad Petev loš?
user1676827061
Vico majstore, eh još da je vratit Ilju Dominkovića, uhh kakve bi rezultate ostvarili, a tek Munib Ušanović, nema zime za naš fudbal/nogomet.
VR6_LION
Igrali smo mi i prije lose a ne samo veceras pa da stavljate ovako jake naslove i prije su neki glumili zvijezde pa niste imalu daMu da ista protiv njih kazete jer bi bili uskraceni za vijesti i interviewe o njima..ali hajde uvijek postoji pocetak,samo opletite! Mediji i jesu da dizu pritisak igracima,naravno da i oni sve ovo citaju...ni Ronaldo nije imun na medije tako ni oni
SeoRusilac
Dali su izjave za BHT
LedeniTuzla
Vi ste novinari krivi sto niko ne okrivi Dzeku sto na 3m od gola fula cijeli fudbal, sto ne napravite pritisak da se Petev ostavi... Samo vi njima gladite muda pa ce biti jos gore
user1676827061
Ovaj narod ne zaslužuje bolje, jesmo za evrope i evropskog prvenstva, đikani bosanski, jedino savez valja, mijenjat ćemo selektore, polako i igrače, ali na rad saveza stvarno nema zamjerki, živio nam Vico i N/FSBIH!!!
Patrice77
Kad je ubacio Kenana, ja sam mislio da cemo ubit Islanda. Gazibegovic - CIVIC najludja izmjena u historiji, ne samo BiH reprezentacije nego cijelog fudbala.
xX_Bosnian_Bull_Xx
Ne bi rekao da je gazibegovic los ali igra slijepo jarane 2, 3 dobre poteze i onda na slijepo dodavanje, ili previss hekticno, ima kvalitet samo da to popravi!
Patrice77
@xX_Bosnian_Bull_Xx Svakako, uz Dedica, Ahmedhodzica(kad se vrati), Barisica, Tahirovica je trenutno nas najveci potencijal. Za Civica je Bernardo Silva, zato mislim da je izmjena koma.
xX_Bosnian_Bull_Xx
I to sto govoris uz Ahmedhodzica da igra Hadzikadunic ili Barisic, ali sve 3 ne mogu po meni, ner su bekovi vazni j to ni jedan od ovih 3 ne bi odigrali kao civic, nemaju tu brzinu ni tehniku, njihova jacina je stoper!
user1602178685
Ode sve u tri pm...
elvir_86
Rezultat sve govori !
antiTrojkas
NAJNOVIJE.......Iz prve ruke: Čelnici NSBiH očekuju Kodrinu ostavku...I JA SAM ZA Dajte Fedji Dudicu da nas digne sa dna!!!.....Dzeko i Krunicu,hvala za sve.Povedite i Kolasinca i Civica...
LedeniTuzla
Yebo li ti dudic najmilije klosaru SDA-ovski
antiTrojkas
Zaov ces da metis.A u pravu su,SAMO SDA !NISU NAS NIKADA PRODALI KAO TVOJI@
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.