Umišljene zvijezde bez izjava za novinare u mix zoni

Nisu bili raspoloženi

Umišljene zvijezde bez izjava za novinare u mix zoni

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine obrukala se na Islandu gdje je poražena s 1:0, te je ostala bez šansi za plasman na Evropsko prvenstvo u kvalfikacionoj grupi. Umišljenje zvijezde su nakon meča pored novinara hladnokrvno prošli i odbili su dati izjave.

Nijedan reprezentativac Bosne i Hercegovine večeras nije bio spreman govoriti za na Islandu rijetke medije iz naše zemlje nakon nove bruke i poraza. 

Umišljenje zvijezde su odbile stati pred kamere i tako su pokazali šta misle o bh. javnosti i koliko im je stalo do mišljenja ljudi koji investiraju vlastiti novac kako bi ih došli podržati.

Tako su iskazali ogromno nepoštovanje prema svima koji ih prate i valjda su umislili da su veće zvijezde nego što to zaista jesu.

Treba svakako napomenuti da su scene mnogo drugačije kada se ostvari pobjeda. Tada se svi jagme da stanu pred kamere i da kažu koju pametnu o vrhunskoj igri koja je davna prošlost.

Oglasi

Očajna igra, nezainteresovanost, šetanje i mahanje rukama po terenu, postali su glavna odlika reprezentacije Bosne i Hercegovine koja odavno nije izgledala lošije.

Možda će biti bolje kada shvate da nisu velike zvijezde i da su bez obzira pobijedili ili izgubili dužni, ako nikom drugom, onda navijačima da se obrate preko medija. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nisu svjesni koliko ne znaju. Mi imamo običaj da pravimo od njih igrače. Nijedan od njih nije ni I od igrača", riječi su nekadašnjeg selektora reprezentacije BiH Safeta Sušića prije 10-ak godina nakon katastrofe protiv Rumunije.

Ništa iz toga bh. fudbaleri nisu naučili.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Veliki minus za ss.ba za ovakav članak. Nadam se da će vas igrači bojkotovati u budućnosti. Onako kas skontaš šta bi vi htjeli čuti od njih. Pa poslije ovakve igre i pticama na grani je jasno da se tu nema šta puno pričati. Nekad je pametnije šutiti.
4 0
LedeniTuzla
Vi ste novinari krivi sto niko ne okrivi Dzeku sto na 3m od gola fula cijeli fudbal, sto ne napravite pritisak da se Petev ostavi... Samo vi njima gladite muda pa ce biti jos gore
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi