Unai Emery nije imao dilemu kada su ga pitali ko je najtalentovaniji igrač s kojim je radio

Izdvojio je Neymara

Unai Emery nije imao dilemu kada su ga pitali ko je najtalentovaniji igrač s kojim je radio

E. Škorić

Bivši trener Arsenala Unai Emery govorio je o nedjelju preko Skypea i otkrio ko je najveći talent s kojim je imao priliku da radi.

Emery je vodio klubove poput Seville, PSG-a i Arsenala i imao je priliku da radi sa mnogim vrhunskim nogometašima.

"Neymar je najtalentovaniji igrač s kojim sam radio, a kao kapiten Ivan Rakitić. Kao igrač koji unosi najviše pozitivne dinamike u svlačionicu je Koke", rekao je Emery.

On je sa Sevillom osvojio tri naslova Evropske lige od 2013. do 2016. godine. Nakon Seville radio je u PSG-u, ali najmanje se proslavio u Aresnalu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada priznaje da je otvoren za preuzimanje neke momčadi, a tvrdi da je za sada najbliže tome da bude trener u Španiji. Osim Seville, trenirao je u Španiji i Valenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti