United konačno pušta Pogbu da ide, a umjesto njega dolaze dvojica sjajnih veznjaka
Foto - EPA

Zanimljiv plan tima iz Manchestera

United konačno pušta Pogbu da ide, a umjesto njega dolaze dvojica sjajnih veznjaka

Midhat Šljivak

Manchester United spreman je da proda francuskog veznjaka Paula Pogbu.

Već mjesecima unazad se francuski fudbaler povezuje sa odlaskom iz Uniteda, a prema tvrdnjama Daily Maila, to bi se konačno moglo i dogoditi.

Navodno, rukovodstvo tima sa Old Trafforda spremno je saslušati ponude za Pogbu, te su ga se spremni odreći.

Tako bi Pogba konačno mogao otići sa Teatra snova. To je već odavno njegova želja, a kao nova sredina konstantno se spominje madridski Real.

Međutim, ni United ne želi ostati praznih ruku. Novac kojeg dobiju od transfera Pogbe investirat će u nova pojačanja, a cilj je dovođenje dvojice veznjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno je engleski velikan zainteresovan za dovođenje Saula Nigueza iz Atletica i Donnyja van de Beeka iz Ajaxa i uvjereni su kako će od njih imati veće koristi nego od Francuza.

Pogba se nije proslavio od povratka na Old Trafford 2016. godine. Igrao je poprilično slabo, sa povremenim bljeskovima, a u 141 utakmici postigao je 31 gol.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi