United objavio "timski" video na Twitteru, ali nisu primijetili sukob Pogbe sa saigračem

Promakao im taj detalj

United objavio "timski" video na Twitteru, ali nisu primijetili sukob Pogbe sa saigračem

E. Škorić

Manchester United je nakon 16 sati leta stigao u Australiju, a na zvaničnom Twitter profilu objavljen je video šetnje igrača.

Crveni vragovi će u Australiji odraditi početni dio priprema, ali do tamo su putovali čak 16 sati. Iscrpljeni igrači na kraju su prošetali kako bi "protegli noge".

Klub je objavio kraći video, no navijači su zapazili da je na početku istog, preciznije u 11 sekundi video klipa, došlo do manjeg sukoba između Paula Pogbe i Jessea Lingarda.

Evidentno je da je Pogba ljut na Lingarda, a onda upada Lindelof koji zausavlja Pogbu. Ovaj detalj je promakao urednicima Unitedovih zvaničnih kanala na društvenim mrežama, no ne i navijačima.

Pogba se povezuje s Real Madridom i očigledno da nije baš najsretniji što je morao put Australije jučer. Ni sam Francuz ne zna gdje će igrati naredne sezone, mada se navijači nadaju njegovom ostanku, a u Realu ga Zinedine Zidane već vidi kao jednog od ključnih igrača u veznom redu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
hahaha
1 0
Keno
Škoriću Škoriću....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi