United u januaru šalje Pogbu na posudbu, ali pod jednim uslovom

Žele da se vrati na ljeto

United u januaru šalje Pogbu na posudbu, ali pod jednim uslovom

E. Čaušević

Francuski fudbaler Paul Pogba već nekoliko utakmica Manchester Uniteda posmatra s klupe za rezervne igrače i sve su učestalije špekulacije da će već u januaru napustiti Old Trafford.

Nije tajna da je Pogba u lošim odnosima s Joseom Mourinhom već od ljeta, ali je ostao u klubu jer je bio standardan član prve postave. No, u prethodnim sedmicama i to se promijenilo nakon što ga je Mourinho preselio na klupu i tenzije između njih ponovo su sve veće.

Dugo se već priča o tome da Pogba u januaru želi napustiti United, ali je teško očekivati da će ga Crveni đavoli prodati. Navodno, u Unitedu više razmišljaju da Pogba ide na posudbu do kraja sezone, ali da se na ljeto vrati u klub jer je najvjerovatnije da će Mourinho tada napustiti klubu Uniteda.

Navodno, Pogba je blizu da narednih šest mjeseci provede u Juventusu, no klub iz Torina želi opciju da može otkupiti njegov ugovor. Naravno, Unitedu je to nezamislivo, no bit će zanimljivo vidjeti šta će na kraju čelnici s Old Trafforda odlučiti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi