32

Komentari (32)

dinass
Hahah a Solcker place kako nema penala i sad kad dobije opet profulaju hahha,sta je sad krivo nebi u oblaci,lopta jajasta,trava previsoka?
denimen9
Wotafak kakve su ovo gluposti. Inas Ronalda u ekipi koji je zabio sve penale u historiji i suta ti Bruno??? Omg Solšer neces dugo
saju701
Sto Penaldo nije dao gol?
Ade1
Man United se voli i kad gubi sve je prolazno ali Manchester je Manchester
King_Kenny
@Ade1 ...meni su najdrazi kad gube,tada su mi omiljeni klub :D
Ade1
@King_Kenny imali I jedan članak a da ga ti nisi komentarisao? Dosadan si a 30 godina haramo Engleskom treba da vam bude čast što ste snama u ligi i kad vas pozovemo da nas malo po mudima potrljate kad bas zasvrbi i to treba da vam bude čast i za kraj gledaj svoja posla.
King_Kenny
@Ade1 ...sada je uveden VAR,pripremi se na 50 godina bez titule...9 vec prodje ko dlanom o dlan :D
ahodzic18
@King_Kenny Unitedu 9 Liverpulu 30 ?
King_Kenny
@ahodzic18 ...pa polako,stici se to United i prestici.
Ade1
@King_Kenny ne sikiraj se ti za nas vidim da je Brentford jak bio danas pa vam 3 komada uvalio
kurjak
Daleko najjača liga na svijetu.
Vela82
Grinvud sebican do bola... da Bog da dao gol
user1604593678
Emi Martinez ❤❤❤
King_Kenny
...opet penal,cist gol ponisten Aston Villi,ali djaba sve kad ne znaju...rekao sam ja,grcevita borba ce biti za 4. mjesto...trude se sudije ali samo ispadaju ofirni gurajuci ovaj rastimani orkestar.
Viper20
Evo Loserpoolovca ahhahaa čudilo me sto najvjernijeg fana Utda nema u prva 3_ komm
Viper20
sudije guraju Utd,a Var vam osvojio titulu nakon 30godina,nemoj tako
NKZ1922
kako mislis 'opet' penal bog ti yebo mater retardiranu u picku
Viper20
@NKZ1922 BRT KOME PRICAS? Ovom mentolu ,kad Leeds ima 2-3g prednosti,Onda Se Liverpoolu sudi 2 penala ,od 20 golova Salaha 8iz penala hahah de Var in nakon 30g osvojio Titulu i SAD protiv tih sudija seru
King_Kenny
@Viper20 ...u zadnje 3 sezone u EPL za Manchester United svirano 37 penala,za Liverpool 18...pametnom dosta da zakljuci koga sudije guraju...oborili su i rekord EPL sa 14 penala u sezoni...za 133 godine lige nikad nikome nije svirano toliko penala u sezoni...ali djaba sve...a sto se VAR-a tice,zahvaljjuci njemu prije 2 sezone Liverpool iggubio titulu u onoj utakmici protiv Cityja kada je Mane ponisten gol jer lopta nije usla cijela u gol jer je jedan milimetar dirala liniju,toliko o pomoci VAR-a Liverpoolu.
NKZ1922
Makar je 37 zasluzenih penala, a ne iznudjenjih sa dajverima/muminima Salahom i Maneom
King_Kenny
@NKZ1922 ...ma jasta,sve zasluzeni za pare kojima su placeni...ne mogu da kacim linkove tih "zasluzenih" penala...onaj protiv Aston Ville prosle godine je jedan od najkomicnijih penala u historiji fudbala...inace ides mi na BLOK zbog tog psovanja gore.
NKZ1922
kupljeni ko i vasa marketing titula
NKZ1922
nije problem, ide i tvoja stara na moj betonski blok
Viper20
@King_Kenny pomrle ti glupe,pogledaj 99% je zasluženo kretenu pacenicki Osvaldo aa hah he glupane glupi jedino Liv ima 2-3 po utakmici sudjena dok onaj Padavičar Mane pada aj ne seri
King_Kenny
@Viper20 ...ides i ti na BLOK jer si glup i vrijedjas...nauci normalno da komuniciras balavce.
user1619557757
Samo ronaldo puca penale, ma jaa on je penaldoo
Zrinko
E moj Bruno sta si puco penale puco si
Viper20
Koliko provokacija golmana moze pomoci i iznervirati protivnika,svaka cast iskreno,Zasluženo,al tabela nikad ljepse 4 ekipe 13,13,13,13 s time da Liv ima tekmu manje
velezovac
Jest Mančo nesposoban...
Adi1
Klk likovii srece imaju ovo nije realno
Viper20
U Englesko je jedino moguce NIKAD NE RECI NIKAD
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.