Unitedu više ne treba: Rafael ide u Romu?

Traži novi klub

Unitedu više ne treba: Rafael ide u Romu?

E. Škorić

Brazilski nogometaš Rafael nije više u planovima menadžera Manchester Uniteda Louisa van Gaala.

Rafael nije putovao s Unitedom u Sjedinjene Američke Države na predsezonsku turneju, pa je primoran da traži novi klub.

Njegov agent Cassiano Pereira tvrdi da bi mogao da pređe u redove Rome ovog ljeta.

“Njegov ugovor ističe narednog ljeta i trener Van Gaal je rekao da mu više nije potreban. Znam da igrač želi da napusti United i pregovara se s nekoliko timova”, kazao je Pereira, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Rim će biti više nego dobro odredište za njega. Bit ćemo presretni ako postignemo dogovor s Romom. Italija bi bila sjajna za Rafaela, koji ima portugalski pasoš”.

On je kazao još kako se pregovara s nekoliko klubova, ali da još uvijek ništa nije postignuto i da bi se više informacija trebalo znati u narednom periodu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti