Uplatite veći iznos i pomolite se: Kvota da Roma postaje prvak Evrope je ogromna

Imate li hrabrosti?

Uplatite veći iznos i pomolite se: Kvota da Roma postaje prvak Evrope je ogromna

Teme:

Roma će imati veoma težak, gotovo nemoguć zadatak. San svih u redovima Vučice je jasan - nadoknaditi sinoćnjih 2:5 sa Anfielda i proći u veliko finale Lige prvaka čime bi bio ponovljen najbolji rezultat u historiji kluba.

Iako će fudbaleri koje na teren pošalje trener Eusebio Di Francesco učiniti sigurno sve (kako su i rekli nakon sinoćnjeg meča) da ostvare san i plasiraju se u finale Lige prvaka, to će biti veoma težak zadatak. Oni treba da pobijede barem 3:0 Liverpool za sedam dana na domaćem terenu kako bi ovaj san pretvorili u javu.

Kao što je to bilo i za očekivati, ni kladionice nisu na strani Rome. Naime, MOZZART nudi koeficijent čak 40 na to da će se Roma na kraju sezone popeti na krov Evrope. Naravno, pomenuti koeficijent je sasvim realan obzirom da Roma za takvo nešto prvo treba pobijediti Liverpool sa tri gola razlike, a onda i u eventualnom finalu poraziti moćne Bayern ili Real.

Trunku nade navijači Rome vide u događajima od prije mjesec dana. Otprilike tada Vučica je izgubila na Camp Nou stadionu od Barcelone sa 4:1 u prvom meču četvrtfinala i činilo se kao da je za nju sve izgubljeno. Kladionice su odmah sutra ujutru ponudile koeficijent 200 na to da će Roma biti prvak Evrope. Kasnije se desilo čudo u Rimu i Roma se dokopala polufinala.

U tom trenutku su mnogi zažalili što barem 1 KM nisu uložili na to da će Roma biti prvak Evrope, a danas je nova prilika za one koji su se kajali. Kvota od 40,00 je veoma primamljiva ako vjerujete da Roma kao prvo može izbaciti Liverpool, a ako uplatite neki veći iznos od 1 KM onda eventualno finale nećete gledati na miru, to je sigurno.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, MOZZART je jutros ponudio i novu kvotu na Liverpool da će osvojiti Ligu prvaka, a ona sada iznosi 2,60. Ovim su Redsi promovisani u prve favorite za titulu prvaka Evrope što je i razumno obzirom da su jednom nogom u finalu. Iza njih je Real sa kvotom 3,15 i Bayern 3,20.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti