Upoznajte tri najnesretnija navijača Barcelone

Da li je njihova priča smiješna ili tužna?

Upoznajte tri najnesretnija navijača Barcelone

Navijači Barcelone danas su čekali meč njihovog kluba protiv Las Palmasa u okviru španskog prvenstva, ali na kraju nisu mogli prisustvovati istom. 

Kao što je već poznato, zbog referenduma u Kataloniji Barcelona je tražila da se današnji meč odgodi, a nakon što Fudbalski savez Španije to nije dozvolio Barca je odlučila igrati meč iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike. 

To je bila tačka na i tužnoj sudbini jedne porodice iz Australije koja navija za ovaj klub. Naime, bračni par je sa svojim sinom stigao u Barcelonu na meč protiv Las Palmasa, a karte su rezervisali prije tri mjeseca. 

Ipak, na kraju nisu mogli gledati klub za koji navijaju iako su prešli hiljadu kilometara, ali tu nije kraj njihovim mukama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prave muke su počele i prije samog putovanja. Oni su karte rezervisali ponajviše da bi vidjeli Brazilca Neymara koji je omiljeni igrač njihovog sina, ali na kraju sin ne vidje ni Neymara, ni Barcelonu. 

Ipak, na kraju su imali barem malo razloga za slavlje jer je njihov tim iza zatvorenih vrata pobijedio Las Palmas sa sigurnih 3:0 golovima Bosquetsa i Messija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije