Snimak koji je razbijesnio javnost: Urugvajci kršili sva moguća pravila

Ne radi se to tako

Snimak koji je razbijesnio javnost: Urugvajci kršili sva moguća pravila

Edmir Škorić

Na okupljanju urugvajske nogometne reprezentacije očigledno se niko ne trudi zaštiti sebe i druge.

Nogometaši južnoameričke selekcije tako su tokom boravka u nacionalnom kampu roštiljali i uživali u slobodnom danu, ali kao što se i na snimku može uočiti, niko nije nosio masku, držao distancu ili se na bilo koji način ponašao u skladu sa propisima koja su izdata zbog pandemije koronavirusa.

Zato i ne čudi da je Luis Suarez pozitivan na koronavirus i njega neće biti u derbiju Atletica i njegovog bivšeg kluba Barcelone.

Inače, Urugvaj je s 3:0 slavio prije tri dana u Kolumbiji u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a Suarez je postigao jedan pogodak. Urugvajce za dva dana čeka domaći okršaj s favorizovanim Brazilom.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

VIDEO možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

DadiG
Evo i ja se razbjesnio. Ljudi koji treniraju i igraju zajedno ususdili se da sjede zajedno
13 1
K79
Kakav glupav clanak upm a lijepo se vidi da covjek koji priprema rostilj nosi masku a igračima ako treba maska dok sjede jedni pored drugih pa onda moraju i igrat sa maskom zar ne ? Corona cirkus nema mu kraja !
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi