Uspavanka na Emiratima: Remi bez golova Arsenala i Crystal Palacea
Foto: EPA

Mreže su u Londonu večeras mirovale

Uspavanka na Emiratima: Remi bez golova Arsenala i Crystal Palacea

S. Grebović

U malom londonskom derbiju su svoj meč 18. kola Premier lige odigrali Arsenal i Crystal Palace, a meč je završen najnepopularnijim rezultatom (0:0).

U prvih 45 minuta igre jedno vrijedno pomena bio je šut Aubameyanga pravo u golmana Guaitu u 20. minuti, te pokušaj Towsenda glavom par minuta kasnije kada je lopta završila na prečki gola Topnika. 

Leno se u 39. minutu istakao sjajnom intevencijom kada je odbranio lukav udarac Bentekea.

Nastavak meča nije ponudio neku nezaboravnu fudbalsku predstavu. Igralo se uglavnom na sredini terena i bez velikih prilika. Arsenal za 90 minuta igre nije stvorio niti jednu ozbiljnu šansu za postizanje gola pa je tako prekinut njihov niz od tri vezane pobjede u Premier ligi.

Topnici su ostali na 11. poziciji sa 24 boda, dok je tim Roya Hodgsona na 13. mjestu sa poenom manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premier liga, 18. kolo:

Arsenal - Crystal Palace 0:0

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Poslije 3 pobjede, mora se malo i kiksati. Tako je i Liverpool i ostali prosuli bodove. United se vraca u formu, samo dokle. Za vikend ce mo valjda gledati dobar derbi...Ako ih dobiju, bice veca razlika u bodovima, Liverpool ne smije ovo izgubiti.
1 0
dadoredsi
Na sta je Arsenal spao nije im valjao Wenger svasta.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi