9

Komentari (9)

user1579409590
Ko ovaj se sad nasao i prokomentarisao koja je Liga bolja na jednoj utakmici... Koja Budala boze ti sacuvaj... Pitat cu ja njega sa tri sedmice koja je bolja... A sam I zna koja je bolja nego de pravi Budala... Barcelona 3:0 Liverpool pa kasnije Liverpool 4:0 Barcelona.. A sinoc je svima jasno Kako u Soaniji u La Ligi prljavo fudbal igraju nigdje Kontakta a on pada ko baba pravi Glumci.. Za sudije sinoc to je bila sramota pa cisti Amateri VAR je spavao ja neznam Jel uopste bio..
ubnt
Polako ! Hajde umij se ! Dodji k sebi malo ! Onda , napisi da se izvinjavas za ovaj komentar !
user1579409590
LIVERPOOL KOD KUCE 3:0 IMA DA OSJETE ANFIELD KAO BARCELONA...
ubnt
OK , vidovita Dzemila !
Maestro
Liverpool kao evropski prvak cijelu utakmicu nije uputio niti jedan šut u okvir gola SRAMOTA
ubnt
Prosta matematika ! Navijačima engleskih klubova bitnije je dokazati kako je engleska liga jača , nego da ti isti klubovi to i dokazu na terenu ! Zadnjih 10 i vise godina , spanci ih maltretiraju tehnikom , pobjedama , osvojenim evro titulama ! Ali ne ! Ni to nije dovoljno , nego oni imaju svoju verziju ! Opet ponavljam , prosta matematika vas ubija , a vi pjenite !
kiklop
Zadnji u la ligi bi lagano oderao zadnjeg u engleskoj ligi
kiklop
Jaca i to znatno, kao i druga spanska u odnosu na drugu englesku
samobezstresa
Na kojim si drogama?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.