Utakmica Girona - Espanyol ostala u sjeni zbog fotografije koja je pronađena na tribinama

Sramotan čin navijača Espanyola

Utakmica Girona - Espanyol ostala u sjeni zbog fotografije koja je pronađena na tribinama

Pravi skandal desio se na tribinama tokom meča Girona - Espanyol kada je pronađena jedna zaista sramotna fotografija.

Espanyol je u susretu 31. kola La Lige pobijedio Gironu u gostima sa 2:1, ali susret je ostao u sjeni fotografije koja je pronađena na tribinama.

Naime, nakon meča osvanula je fotografija sa jednog zidića na kojoj se vidi jednaa od najpoznatijih žrtava holokausta Anna Frank koja je obučena u dres Barcelone.

Fotografija kojom su navijači Espanyola pokušali na zaista sraman način da vrijeđaju navijače velikog rivala vrlo brzo je uklonjena sa stadiona Girone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, nešto slično su uradili i navijači Lazija prije dvije godine kada su tokom derbija protiv Rome Annu obukli u dres Vučice. Zbog tga je 13 navijača Lazija dobilo doživotnu zabranu prisustva sportskim događajima, dok je klub kažnjen sa 50 hiljada eura.

Top Komentari

ArminA
Kako to u uredjenim drzavama fino odrade ljudi,pa se ti kurci poslje svojoj majci... Kod nas se javno velicaju ratni zlocinci i opet nista sutra kad svane samo je dan poslje utakmice... Da nam je drzava kao sto nije svako ko zucne takvo nesto u zatvor pa ga tamo vaspitati drugi put bi sedam puta razmislio sta da kaze.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije