Utakmica La Lige odgođena zbog zagađenog zraka

Timovi moraju dogovoriti novi termin

Utakmica La Lige odgođena zbog zagađenog zraka

A. Čaušević

Susret 24. kola španske La lige između Eibara i Real Sociedada je odgođen. 

Usljed požara zbog kojeg je zagađen zrak u blizini stadiona Ipurua organizatori takmičenja su odlučili da se sutrašnja utakmica odgodi.

Takmičarska komisija je danas odlučila da se susret zakazan za nedjelju od 16 sati ne odigra radi zdravlja fudbalera i navijača.

Eibar i Real Sociedad do utorka moraju dogovoriti termin odigravanja novog suusreta, a ako to ne urade onda će Takmičarska komisija odlučiti kada će se sastati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Požari već nekoliko dana haraju ovim dijelom regije Baskija zbog čega je lokalnom stanovništvu preporučeno da uopšte ne otvaraju prozore te da se bave sportom na otvorenom, posebice noću.

Top Komentari

Samo_Realan
otišao garant neki naš političar na odmor negdje u Baskiju, ponio sa sobom zrak iz Sarajeva
1 1
E.Car
Odgodili utakmicu a preporučuju da se narod bavi sportom na otvorenom. Nešto mi ne štima!!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi