20

Komentari (20)

Zoilomas
Idemo, bili plavi ili crveni bosanci smo
DylanDog
Momci, ima li prenos negdje? Valjalo bi se pogledati malo...
pjanke.sa
Pa Face tv bolan ne bio
DylanDog
Haha, ok, hvala.
NodzeRM
Lagano veceras staviti 1.3 miliona km u dzep!.
Bhf111
Dokle nam je nogomet dogurao dovoljno procitati ovaj clanak. Racuna se koliko ce nam klub zaraditi od ispadanja. Zalosno
Adnanos
Dovoljna je i prva recenica!
BatonDezitijat
cuj Sarajevo nije imalo srece ljudi dobili amatere koji su Konobari Policajci Elektricari itd Ako ove ne mozes proci onda nemoj ni da igras fudbal okreni se Normalnom poslu à Fudbal nek ti bude Hobi !
melchinho
Sramota ako ovi ne padnu
Asam85
Naši klubovi bi u žrijebu jedino imali sreće ka ne izvuku nikoga, tako mi se čini kad pročitam uvod ovog teksta. LP je u pitanju, nema laganog protivnika, tako ni moje komšije neće biti lagan protivnik nikome pa ni Velšanima. Sretno pitari pa nek padne i Brest.
BlueBoys
Napravit od Connaha'》Kenana...:D Nomade poslat po stado. Gud lak. :)
rabodimis
Samo naprijed i hrabro, do vrha to napunite...
MUFCDOGROBA
Ne mogu vjerovat kad procitam vakve komentare zalosno je a nije samo jedan nego vecina bolje podrzat klub iz svoje drzave da te predstavi u punom svijetlu nego da bodrite neke lj tamo samo jer vam je neko rival uzasno odgojeni sujetni i zavidni...
JointUnion87
Sretno mojim konama. Poderite Velsane. Bosna i Hercegovina ispred svih.
Huso00
Hvala i vama drug
pjanke.sa
Tako je! Sretno svim BiH ekipama!
E.Car
Sretno komšije, poderat će te vi ovo a i oni bjelorusi nisu nešto. Sretno svim ekipama u evropskim utakmicama, svaka pobjeda je dobro za naš fudbal.
Uranija
@E.Car e čuj brata i Velšane i Bjeloruse ćemo poderati. Pa onda će te vi ovim hudnicima iz Izraela uvaliti bar 3 komada i proći dalje. Hahahahaha pa ti kao da ne pričaš o našoj premijer ligi nego engleskoj.
E.Car
Jbt oni kad su velsani i bjelorusi znali lopte.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.