Utorak je 'Dan D': Razgovarat ću s Begićem i sve će se znati...

Prosinečki za SportSport.ba

Utorak je 'Dan D': Razgovarat ću s Begićem i sve će se znati...

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki nije razgovarao s predsjednikom Nogometnog saveza BiH Elvedinom Begićem na jučer održanom žrijebu u Nyonu kao što je najavljivao, potvrdio je za SportSport.ba.

Nakon loše odrađenih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, sudbina hrvatskog stručnjaka na klupi bh. selekcije je neizvjesna, a jučer je trebao biti održan razgovor oko iste.

Ipak, dvojac očigledno nije stigao obaviti razgovor pa je isti pomjeren za utorak, što je potvrdio i popularni Žuti za naš portal.

"Nismo razgovarali jučer, razgovarat ćemo u utorak i tada će sve biti jasno", kazao je Prosinečki za SportSport.ba.

Na naše pitanje ima li želju ostati i voditi našu selekciju u play offu, on kaže:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Hajde da sačekamo utorak pa ću vam sve reći".

Podsjetimo, naš državni tim će u polufinalu play offa za plasman na Euro igrati na domaćem terenu protiv Sjeverne Irske, a jučerašnjim žrijebom odlučeno je da ćemo i eventualni finalni meč igrati na domaćem terenu. Na taj način naša selekcija dobila je zlatnu priliku da se plasira na Euro, vidjet ćemo hoće li je i iskoristiti.

Top Komentari

balunv
Ostavljaš nas kad nam je najteže, zauvjek ćemo pamtiti tvoje pobjede
16 0
Mowzilla
Zlatana Nalića za trenera, Sergeja Barbareza ili Elvira Rahimića za pomočnika
5 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi