"Kur**n sin nije dao Neymaru da puca penal. Sramota si od trenera. Magarac!"

Pljušte uvrede na račun Titea

"Kur**n sin nije dao Neymaru da puca penal. Sramota si od trenera. Magarac!"

Esmer Oštraković

Neymara su svi nakon utakmice etiketirali kao kukavicu jer nije šutirao niti jedan od četiri penala koji su šutirali Brazilci protiv Hrvatske.

Tite je nakon utakmice dao objašnjenje da je Neymar trebao biti peti izvođač jer je peti penal taj koji je trebao biti presudan.

"Peti penal je presudan. Najteže ga je izvesti jer je najveći pritisak na izvođaču tog petog jedanaesterca. Zato je Neymar trebao biti taj koji ga šutira", rekao je Tite nakon šoktantnog ispadanja sa Svjetskog prvenstva.

Brazil je imao vodstvo, a gol je postigoa upravo Neymar, da bi Petković pogodio za poravnanje i tako odveo utakmicu u raspucavanje jedanaesteraca.

Junak je ponovo bio Dominik Livaković, te su Hrvati tako izborili polufinale i izbacili prvog favorita na Mundijalu.

Žestoki su bili napadi medija, ali i bivših reprezentativaca Brazila na Titea nakon utakmice Brazila i Hrvatske.

Oglasi

"Gotovo je. Ovo je Titeov poraz. Potpuna sramota. Kur**n sin nije dao Neymaru da šutira jedanaesterac. Najboljem izvođaču penala na svijetu nisi dao da puca. Magarac", rekao je bivši nogometaš Neto", te je dodao:

"Ti si idiot. Sramota od trenera. Najgori si trener u historiji brazilske nogometne reprezentacije", rekao je Neto za sada već bivšeg selektora Brazila.

Nisu ni mediji bili ništa blaži prema Titeu, te su mu zamjerali što je Militao igrao na poziciji desnog beka.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Moramo kriviti Titea za ovo. Ovo je blamaža. Pozvao je bekove kojima ne vjeruje poput Danija Avlesa. Danas je Danila, umjesto na desnog, stavio na lijevog beka, a Militaa uveo na desnog beka", piše Uol sport.

Tako je Tite nakon eliminacije sa Svjetskog prvenstva postao jedna od najomraženijih osoba u Brazilu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti