Vahid Halilhodžić ne prašta: Nakon svađe, fudbaler pokupio stvari iz svlačionice

Kara Mbodji se vratio u matični klub

Vahid Halilhodžić ne prašta: Nakon svađe, fudbaler pokupio stvari iz svlačionice

Nantes igra odlično od kada je na kormilo ekipa stigao iskusni bh. stručnjak Vahid Halilodžić, a Kanarinci su posljednju prvenstvenu pobjedu upisali preksinoć kada su savladali Montpellier.

Ipak, nije u Nantesu sve "med i mlijeko", pa tako francuski mediji prenose informacije o žestokom svađi u svlačionici nakon utakmice protiv Montpelliera.

Naime, nekoliko francuskih medija tvrdi da je ugovor o posudbi 29-godišnjeg defanzivca Kare Mbodjija poništen nakon što se on u svlačionici posvađao sa trenerom Vahidom Halilhodžićem.

Prekid saradnje je momentalno stupio na snagu, a pomenuti igrač se navodno već vratio u Anderlceht, iz kojeg je ljetos i stigao na posudbu u Nantes.

Navodno je do svađe došlo jer se Mbodjiju nije svidjelo što ga je Halilhodžić zamijenio u duelu sa Montpellierom.

Inače, Kara Mbodji je od dolaska u Nantes odigrao osam utakmica u svim takmičenjima.

Vahin Nantes srušio i Montpellier, ni Evropa nije nemoguća

U 18. kolu francuske Ligue 1 Nantes je s 2:0 savladao Montpellier. Nantes je prije četiri dana deklasirao Chateauroux u Kupu Francuske, a preksinoć je bio siguran na svom terenu u ligaškom duelu s Montpellierom, timom iz vrha tabele.

Kanarincima je posao olakšalo isključenje Laborde kod gostiju, a Nantes je do pobjedničkih golova stigao u 62. i 81. minuti. Strijelci su bili Majeed i Pallois.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nantes je sada došao na 11. mjesto s 23 boda i od ekipa koja se borila za opstanak, mogla bi postati ekipa koja se bori za Evropu, koja je u ovom trenutku udaljena sedam bodova.

Nantes već za vikend dočekuje Rennes, dok će Montpellier gostovati osamnaestoplasiranom Dijonu.

Top Komentari

rodjak
Tako je Vaha deri sve,sta se on ima kurciti ,kad si ti igro za reprezentaciju svijeta on se muco jos u cacinim mu jajima.Samo ostro i na prvu.FORZA VELEZ :)
22 2
red devil mo
Sve neke kuronje (br.6)u ovom Anderlechtu
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi