Užasne scene iz Žepča: Napadnuti snimatelji NK Čelik, psovke i galama u direktnom prenosu

Nikome nije bilo jasno šta se dešava

Užasne scene iz Žepča: Napadnuti snimatelji NK Čelik, psovke i galama u direktnom prenosu

E. Čaušević

Čelik je danas u derbiju petog kola Kantonalne lige ZDK slavio u gostima protiv ekipe Žepča sa 2:0.

Zeničani su uspjeli da nastave pobjedonosni niz i jedini su tim koji sada imaju maksimalan učinak. Ovo je bio derbi kola jer je Žepče uz Čelik prije ovog kola bilo jedini neporaženi tim u ligi.

No, danas se to promijenilo jer je Čelik uspio da slavi u Žepču sa 2:0 golovima Popovića i Kolića.

Poznato je da navijači Čelika na zvaničnoj YouTube stranici kluba mogu gledati prenose svog kluba. Čelik se i danas pobrinuo da pošalje ekipu u Žepče kako bi osigurali prenos jer se mečevi i dalje igraju bez navijača na tribinama.

Međutim, u 58. minuti kod rezultata 0:0 došlo je do nemilih scena u kabini u kojoj je bila stream ekipa Čelika. Naime, stream ekipa kluba koja je radila prenosi iz Žepča je napadnuta, a u prenosu su se jasno mogle čuti psovke i svađa, a čak su i igrači s terena gledali šta se dešava.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Članovi ove ekipe uspjeli su se nekeko odbraniti i pored silnih psovki, te odraditi prenos do samog kraja. Sigurno je da će se i Čelik uskoro oglasiti zbog nemilih scena na ovoj utakmici.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Eduard
Pa dosla kamera u selo, oni misle da je dinosaurus zato nisu dali
48 1
nekodaleko
Docete i u Zenicu abd
25 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi