17

Komentari (17)

BigBabo
Crncima je sve rasizam.
histereza
**** vas više rasizam, ne bi da su dva crnca na svijetu i da su samo oni druge boje. Sve u ***** i ode kad se pažnja posvećuje rasizmu, feminizmu, *****ima i ****ama materinama.
BigBabo
Upravu si, dojadili su mi vise crncige sa svojim rasizmom.
Zulfikar
“Zero tolerance” u rasizmu a vamo ih mole dau ili ce uprotivnom prekinuti tekmu. Zasto odmah nisu prekinuli utakmicu, diskvalifikovali spartak i naravno debelo ga novcano kaznili?? To bi de nekako podudaralo sa “Zero tolerance”, ili pak da Im ugase klub na 2 godine…
Soni
Kaze Uefa se bori protiv rasizma al u k.... Zar nije vise vrijeme da se ovakve ekcesi rigorozno kaznjavaju npr. zabrana igranja 5 narednih utakmica u Evropskim takmicenjima kod kuce pa ce i domacin voditi racuna ko mu ulazi na tribine i ko stalno pravi ovakve probleme.
user1604593678
Poznato je da su Česi i Poljaci rasisti i ovaj crnac da ima imalo pameti nebi slavio gol pred njihovim navijačima idiot
BogatiDijasporac
Ima pravo da slavi gol gdje god hoce na terenu. Rasizam se ne moze opravdati nikada.
BordoBijeli1946
E čuj žestoki navijači Sparte iz Praga hahahahhahaha Pa gdje su ti žestoki navijači na gostovanju Sparte u Sarajevu na ako su tako žestoki? Horde im dva puta pored toga šetkale po Pragu kao po Ciglanama...Čuj žestoki ?
Asam85
Nisu bili upoznati da se ta utakmica igra hahahaha!!
Koba84
Jos je imao i srece da mu nisu uletili i pojeli ga ha ja. Sto bi Arsla reko. Mogli su ga zik
Erikdier21
Koji bombastičan naslov ja pomislio u najmanju ruku jedno mrtvo
Zgembic
Slavio ispred protivnickih navijaca i onda se zali…
glupko
kako god i gdje god da je slavio, ne zasluzuje da se vrijedja na rasnoj, nacionalnoj osnovi... to je poenta
Dzambo
I to je opravdanje za rasizam? I kad neko kaže da nema rasizma
sargan74
Zato se čehinje praskaju pravo
histereza
Idi u teatar pa traži da ti šalju poljubce kad slavis ispred navijača i gestikulišeš prema njima. Isto bi prošao da je bio bilo koji igrač, a ne uvijek ugroženi crnci
Zgembic
@glupko nisam rekao niti podrzajem rasizam Ali kolko god je zabranjeno i nesportski vrijedjati tako je zabranjeno i nezportski provocirati protivnika a pogotovo navijace.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.