Užasno skandiranje navijača Lazia: "Ova banana je za tebe"
Naime, oni su tokom utakmice sa Udineseom pjevali rasističku pjesmu, koja je bila upućena u pravo Bakayoku.

Upućeno Bakayoku

Užasno skandiranje navijača Lazia: "Ova banana je za tebe"

E. Oštraković

Nakon pobjede Milana protiv Lazia, vezni igrač Milana Tiemoue Bakayoko je pred svojim navijačima podigao dres Acerbija, te ga tim potezom ismijao zbog izjave da je Lazio bolji od Milana.

On je zbog ovog poteza prošao bez kanje, ali će zato žestoku kaznu dobiti navijači Lazia zbog onoga što su uradili.

Naime, oni su tokom utakmice sa Udineseom pjevali rasističku pjesmu, koja je bila upućena u pravo Bakayoku.

U pjesmi su govorili kako je "ova banana za njega", te su tim potezom zgrozili cijelu Italiju, ali još uvijek nije poznato kako će biti kažnjeni.

Kessie i Bakayoko ismijavali Acerbija

Nakon što je sudija Rocchi označio kraj meča, krenuo je žestok fizički obračun između igrača, no ubrzo se sve smirilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nije poznato zbog čega su se 'zapalile iskre', a zanimljiv je bio detalj kada su Tiemoue Bakayoko i Kessie s dresom stopera Lazija Acerbija slavili pobjedu.

Acerbi je prethodno u najavi ovog meča rekao da je Lazio bolji od Milana na svakoj poziciji, a Bakayoko mu je odgovorio podizanjem dresa pred svojim navijačima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi