Vaha 'opleo' po Upravi: Radili su mi iza leđa, a za Mancea nikad nisam čuo

Da li će ostati na klupi Kanarinaca?

Vaha 'opleo' po Upravi: Radili su mi iza leđa, a za Mancea nikad nisam čuo

S. Mlaćo

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić sa Nantesom radi pravi posao. Sa pet pobjeda u nizu osigurao je opstanak u francuskom pvenstvu, međutim upitno je da li ćemo ga gledati na klupi Kanarinaca i naredne sezone.

Popularni Vaha je započeo pregovore sa čelnicima kluba, no istakao je da ipak ima svoje uvjete za ostanak . Oni su sasvim jasni.

"Ukoliko predsjednik Kita želi da ostanem, morat će izdvojiti novac za pojačanja. Želim jaču ekipu naredne sezone, tako da je sve u njegovim rukama", kazao je Vaha u obraćanju medijima.

Razočaran je radom Uprave.

"U zimskom prelaznom roku Uprava mi je radila iza leđa. Posljednjeg dana prelaznog roka doveli su mi igrača i samo mi to saopštili. 'Zove se Antonio Mance', tako su rekli. Nikad nisam čuo za njega i to ne može tako. Ako ostanem, želim da ja odlučujem o transferima".

Dok se iščekuje rasplet pregovora, francuski mediji su objavili jedan zanimljiv podatak koji se tiče Halilhodžićeve epizode u Nantesu. Naime, on je kao trener ovog kluba ostvario pet pobjeda u nizu u Ligue 1, što nije pošlo za rukom nijednom treneru Nantesa u posljednjih 18 godina.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Halilhodžić je s Nantesom pobjeđivao u nizu Lyon, PSG, Amiens, Olimpique Marseille i Dijon.

Pod Halilhodžićevim vodstvom Nantes se u Ligue 1 trenutno nalazi na 11. mjestu tabele sa 46 osvojenih bodova.

Promo

Top Komentari

konjnakvadrat
Ovaj je ko i Mesa, uvijek neko drugi kriv, rade mu iza ledja, tipicno za nas
0 0
zaboti janos
E moj Vaha,izgleda ti imas problem sam sa sobom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti