18

Komentari (18)

karlhajncbrazzzo
A mogao si poslije svega doći u Dinamo Zagreb i ispasti mazlum. Sve po zasluzi Vahide.
Zulfikar
Vahina filozofija bi se dobro uklopila u Sjevernoj Koreji.
korona
Nek ih pozove ko Susic dzekinog jarana ibricica da gledaju sa klupe ??
Koba84
Karakter lik svaka cast. Njemu nisu ni pare bitne pa nece ga neki Ziyech ****vat u mozak hocu igrat sutra juce necu. Pa da mi imamo ovakve selektore gdje bi nam bio kraj.
SasaBeg
Cuj, nisu mu pare bitne. Bas on radi samo gdje ima love..
Bezbeli22
Zaista cijenim i poštujem Vahu kao jedno veliko fudbalsko ime u svakom pogledu, ali izgleda da mu njegova narav pravi problem. Gdje god je radio kao trener uglavnom je imao sukob sa vlasničkom strukturom / upravom / čelnicima saveza. Sukob je imao u PSG-u, Lilu, Nantu, Dinamu (ZG), Trabzonspor, Obali Slonovače, Japanu, Maroku. Ne kažem da za dosta stvari nije u pravu i da uspaljene glave treba smiriti, ali prije nego što povuče radikalne poteze ipak mislim da bi trebalo iscrpiti sve mogućnosti prije nego ih odstrani iz ekipe. Ono što Vaha traži, a to je da se uprave i čelnici saveza ne pitaju ništa, bojim se da u životu nije primjenjivo. Nije primjenjivo u običnom životu da se direktor u firmi ne pita ništa, a ne tamo gdje se vrte na stotine miliona eura.
davide.azzurri
Odicno receno!
Goran86
To da jer on ono konta on ne tata mata. A zapravo nije, samo je selektor il trener
MaDaj
Da Sam vlasnik firme i da moj CFO ili CEO odrađuje super posao, čak i prelazi očekivanja (kao sto vaha radi odvođenjem repke na svijetsko) nebih ni sanjao da ga mijenjam šta god on radio… rezultat je bitan i ništa drugo…
ElvirBolic
U pravu si, ako bi se na fudbal gledalo samo iskljjucivo kao na biznis (sto je donekle slucaj u klupskom fudbalu npr. Man. Utd). Medjutim, reprezentacija je drugo, ima tu dosta naboja nacionalnog, pritiska itd, a posebno sto je mentalitet Marokanaca takav da su svi "kauc selektori", kao i kod nas uostalom, i javno misljenje kreira pritisak na selektora. A s druge strane Vaha (kojeg jako cijenim i postujem) je ipak tvrdoglav i nepopustljiv i tesko da moze doci do kakvog kompromisa na obostranu korist. Japanci su ga izbacili zbog zvijezda, pa kad su dosli na SP popushili. Alzirci su ga pustili do kraja, i odradio je fantasticno. Ja se opet nadam da do otkaza nece doci, lijepo bi bilo gledati ih na svjetskom pogotovo protiv Hrv, u da vidimo kako bi nakon svega izgledao Maroko.
MaDaj
Ja opet živim u nadi da će dobiti otkaz uz ogromnu naplatu.. i onda se nadam da će primadone biti vraćene u tim, tim koji će imati gol razliku 0-10 u grupnoj fazi :)
SeoRusilac
Vaha moraš preuzeti BiH, svakako si navikao da ti se miješaju u posao. Sve ono što ti smeta kod reprezentacija BiH ti se dešava od Japana preko Obale Bjelokosti pa evo sad Maroka
Vaha nece preuzeti BiH jer njega interesuje samo velike pare, eto to je to.
MaDaj
Buraz kakve velike pare ja mislim da je na million već 20 godina :)
AcMilan_rosoneriBosna
Vaha vrati ih i ostavi ih na klupu sve tri utakmice kako mi je žao čovjeka uspjeh napravi i onda umjesto pune podrške tjeraju ga da vrati igrače i pokvari harmoniju u ekipi uzmi im paraa sve što možeš i ako imaš pravo nakon otkaza ih i tuži ne bi li šta dobio ako te otpuste bez razloga validnog a sve su prilike
Mostar1989
Vaha bas nema sreće sa ovim reprezentacijama na kraju ce dobiti otkaz zbog umisljenih zvijezda ,ako je Maroko mogao doci doci do Katara bez njih onda i tamo moze
Santi
Mozda je i do Vahe, gdje god je radio, svi su se razisli s njim.
MaDaj
Buraz, da ti radiš super posao i ispunjavaš sve zahtjeve svog ugovora zar ti nebih želio da ti se ostali sklone s puta i puste te da radiš svoj posao?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.