23

Komentari (23)

Mirsad1705
Ovdje samo slijepci mogu tvrditi da je poništen gol Realu. Sudija je svirao kraj utakmice prije nego je uopšte iko uputio loptu u gol, tako da gola NIJE bilo i nije ni mogao biti poništen, niti ga je sudija poništio. Oni koji (nisu slijepci) i koji su gledali utakmicu znaju da je isto postupio i u slučaju prvog poluvremena sviravši kraj kada su igrači Valensije imali loptu u kaznenom prostoru Reala i tražili jedanaesterac zbog igranja rukom. Samo slijepac može reći da je neko od sudija u španskoj primeri oštetio Real, suprotno, sve sudije uvijek sude u korist Reala.
Ultras_sur_Dalmacija
Ovaj sudac ima svijetlu budućnost u Hrvatskoj nogometnoj ligi jedino kod nas još ima ovakvi gluposti
Ultras_sur_Dalmacija
Ovaj sudac ima svijetlu budućnost u Hrvatskoj nogometnoj ligi jedino kod nas još ima ovakvi gluposti
user1620593935
Najjace je kada se navijaci Reala zale na sudije, a nema kluba kojeg nisu pokrali ? A ovdje je sudija svirao kraj prije centaršuta. Isto ovako je svirao kraj poluvremena kada su igraci Valencie bili pred golom Reala. Inace, ovaj sudac je poznat vec dugi niz godina po odlukama u korist Reala... Sjetite se samo onog penala na Arauju koji nije svirao Barci protiv Reala ove sezone. i tada je svirao kraj poluvremena da se VAR ne gleda. Nece on ostetiti Real... Nikada....
BillyPiton
Ti bogalju samo kopiras tekst i lijepis na realove clanke. Prati one smradove iz katalonije i mani se reala živ bio. Crknut ces.
SalyTwentyThree
Debilu pogledaj statistiku pa ce ti bit jasno
user1620593935
ovdje je sudija svirao kraj prije centaršuta. Isto ovako je svirao kraj poluvremena kada su igraci Valencie bili pred golom Reala.
NodzeRM
****o ti on majku cigansku sto nije svirao sekundu prije i svi rahat..
CAGE55 Nemoj brate obraćati pažnju na klicka tip je običan provokator i ništa više a ovakvo suđenje nije ni u županijskoj ligi sramota skandal da ovakvi klaunovi sude jednom Real Madridu sramotno suđenje i ništa više ali vjerojatno tip igrao na kladionici na neriješeno.Hala Madrid y nada mas
CAGE55
Ma brate ja ne vjerujem kakvih budala ima na ovom portalu,ja inace poznat kao mirna osoba i neko ko ne psuje,al neki ljudi su mi ovdje povukli zivac sa sam poceo i psovati..
MUNKI
Ma bravo za komentar majstoreee! Hala Madrid. I opet će se nać tamo neki smrdo, koji će reć, štima se Madriđanima. Da sam bio umjesto Belinghama, ja bi ga smustafio, niko ga spasio ne bi.
Ultras_sur_Dalmacija
Brate ka što sam i rekao nemoj se previše sekirati to su ti oni koji neznaju osnovna pravila nogometa jer da znaju nebi pričali gluposti kakve pričaju
Gari Garinča
Koliko puta su dosada sudije gurale Real? Milion puta.
CAGE55
A koliko se puta desilo da guraju Barcelonu? 2 miliona puta..
user1620593935
Ako je barca pogurana 2 miliona onda je real poguran 22 miliona puta
MUNKI
Mrrrš mali gari garinča.
Gari Garinča
Čača ti je mali
Klicko2
Zato u sljedećim kolima će se ovo nadoknaditi(opravdano poništen gol i valencija oštećena).Bit ce penala za penal madrid u sljedećim kolima ho ho ho
Klicko2
Opravdano poništen gol!Očekujte sljedećih dana paljbu smradridskih medija ka Manzanu koji ih je sluzio tolike godine.
COVID19
Ko ti trese kavez majmune?
CAGE55
Stvarno sam nekad mislio da covjek trola,a izgleda da je jednostavno provokator,najgora vrsta ljudi..
Amansio
Tebra dok se pecaju i treba da trola.
user1676741915
Dali je moguce da je sudija sudijo protivreala dali je to moguce
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.