Valencia saznala koliko novca mora dati za Pezzellu

Fiornetinu ne zanimaju razmjene

Valencia saznala koliko novca mora dati za Pezzellu

Fiorentina je navodno obavijestila Valenciju koja je zainteresovana za njenog defanzivca Germana Pezzellu koliko novca mora izdvojiti za transfer.

Prema pisanju La Nazionea, Fiorentina za Pezzellu želi najmanje 20 miliona eura, a ova cijena neće padati niti je moguće transfer osigurati kroz razmjene.

Pominjalo se da bi u pravcu Firence mogli Kevin Gameiro ili Jasper Cillessen, ali navodno Fiorentina nije zainteresovana za igrače Valencije.

Pezzella je, inače, kapiten Fiorentine, ali i reprezentativac Argentine. Ove sezone je uspio postići dva gola i upisati jednu asistenciju u 23 nastupa u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Treba istaći da za Pezzellu, navodno, postoji interes i iz Napolija.

German Pezzella će ovog mjeseca napuniti 29 godina, a njegov ugovor sa klubom iz Toskane važi do 2022. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi