Široki Brijeg raskinuo ugovor s napadačem

Vujinović napustio Pecaru

Široki Brijeg raskinuo ugovor s napadačem

M. Šljivak

NK Široki Brijeg sporazumno je raskinuo saradnju s 22-godišnjim napadačem Valentinom Vujinovićem.

Ovaj fudbaler nije imao previše prostora za igru u timu s Pecare u protekloj polusezoni i na kraju je na obostrano zadovoljstvo ugovor raskinut.

"Drago mi je što sam proveo pola godine u ovako dobrom klubu s ovako dobrim ljudima. Ipak, moj put ide dalje. Suigračima, treneru i navijačima želim sve najbolje i što uspješniju sezonu. Nastavit ću pratiti i držati palčeve za Široki", poručio je Vujinović na odlasku s Pecare.

Valentino Vujinović
Valentino Vujinović NK Široki Brijeg NK Široki Brijeg Pozicija: FW

Statistika

4 nastupa
2 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Široki se zahvalio Vujinoviću na svemu što je uradio za klub.

"Valentinu zahvaljujemo na korektnom odnosu i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere", saopštio je NK Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vujinović će na Pecari proveo pola godine i upisao je sedam nastupa za hercegovački tim.

Nekadašnji kadetski reprezentativac Njemačke karijeru je počeo u Karlsruheru, a igrao je još za FSV Frankfurt, Differdange iz Luksemburga te Solin.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CrniToma
Ajd lagano Kreisliga B
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi