Valjalo je smoći snage: Džafić je apsolutni heroj 15. kola Prve lige FBiH

Kapa dole zaista!

Valjalo je smoći snage: Džafić je apsolutni heroj 15. kola Prve lige FBiH

S. Grebović

Olimpik je danas na svom terenu stigao do desete prvenstvene pobjede i to nad Radnikom iz Hadžića rezultatom 2:1.

Vukovi sa Otoke tako idu na prvenstvenu pauzu sa 34 osvojena boda, šest više od drugoplasiranog Goražda i najozbiljniji su kandidat za ostanak na liderskoj poziciji i ulazak u najviši rang takmičenja u našoj zemlji.

Olimpik je poveo pogotkom Stjepanovića u 9., da bi poravnanje gostima šest minuta kasnije donio Kesić i to potpuno zasluženo. Ipak, da sva tri boda ostanu na Otoci pobrinuo se Idriz Džafić koji je u 50. minuti pogodio nakon lijepe akcije domaćih.

Napadač Olimpika je apsolutni heroj ove utakmice, ali i cijelog ovog kola iz jednog razloga. Naime, prije par dana mu je preminuo otac, ali je i pored toga smogao snage da odigra ovu utakmicu u kojoj je, ispostaviće se kasnije, postao heroj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Još jednom veliko bravo za njega!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi